Представники чотирьох фракцій Полтавської міськради заявили про обʼєднання
16 грудня, 17:15

Після обрання голови Подільської районної ради, представники чотирьох політичних партій заявили про обʼєднання в Полтавській міськраді.

16 грудня представники партій "Слуга Народу" Сергій Іващенко, ВО "Свобода" Юліан Матвійчук, "Рідне місто" Олексій Чепурко та "Партія простих людей" Сергій Каплін заявили про обʼєднання та майбутнє створення коаліції в міськраді. Поштовхом до цього стало обрання керівництва Подільської районної ради о 10:00 на сесії райради, яке, за їхніми словами, відбулося з примусовим голосуванням. Каплін розповів, що двох депутатів від його партії та одного від "Європейської солідарності" насильно доставили на сесію, відібрали телефони та, погрожуючи, змусили голосувати проти позиції партії.

Головою райради обралиСергія Білоконя від політичної партії "Опозиційна платформа – за життя", його заступником — Сергія Бойка від політичної партії "За майбутнє".

Сергій Іващенко заявив: "Ми обʼєднуємося, перш за все для того, щоб створити більшість у міськраді, щоб не дозволити пану Мамаю розграбовувати далі наше місто. Ми обʼєднуємося, щоб у місті не було корупції, місто процвітало і нормально працювало".

Юліан Матвійчук додав, що фракція "Свобода" в жодному разі не допомагатиме та не співпрацюватиме з бандитським елементом який зайшов у Полтавську міськраду.

Щоб дізнаватися новини першим — підпишися на нас у ViberTelegramFacebook.