Суд щодо викрадення елітних авто: показання свідка
16 грудня, 18:45

У Ленінському райсуді відбулося засідання у справі викрадення елітних автівок цієї весни. На засіданні допитували свідка – чоловіка, який купив в обвинувачених авто, що причетне до серії злочинів.

16 грудня відбулося судове засідання у справі викрадення елітних автомобілів. Обвинувачені і захисник заборонили їх знімати. У суді допитували свідка. Це – чоловік, який розповів, що купив вживане авто, яке причетне до серії злочинів.

Де на даний час зберігається автомобіль? – запитав прокурор Ігор Сорокін.
– Бородянка, Київська область, на штрафмайданчику, – відповів свідок Михайло Лакатош.
У звʼязку з чим він перебуває там? – додав прокурор.
– Сказали, що він арештований.
– Вам повідомляли, у звʼязку з чим він арештований?
– Так, так. Казали, що на ньому робили злочини: викрадали машини.

На наступних засіданнях продовжать допитувати свідків. Прокурор клопотав про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

"Вважаю, що є необхідність розв'язання питання щодо продовження запобіжного заходу, оскільки є ризики, які мною вже були неодноразово наведені: можливість переховування обвинувачених від суду, незаконно впливати на свідків і потерпілих", – сказав прокурор Ігор Сорокін.

Суд оголосив перерву для виклику інших свідків. Обвинувачені лишаються в СІЗО.

Нагадаємо, цієї весни поліція затримала фігурантів, яких підозрюють у викраденні чотирьох елітних авто: "TOYOTA" та "LAND ROVER". Сума збитків складає понад три мільйони гривень. Під час обшуків правоохоронці виявили автомобілі. Один з них був в розібраному стані. Решту повернули власникам.


Дарина Литвак, Ярослав Журавльов, PTV Полтавське Телебачення

Щоб дізнаватися новини першим — підпишися на нас у ViberTelegramFacebook.