Полтавська школа збирає кошти для дитячого онкогематологічного відділення
16 грудня, 20:10

У одній із полтавських шкіл стартувала благодійна акція, метою якого є збір коштів для дітей із онкологічним захворюванням.

У Полтавській ЗОШ № 20 імені Бориса Серги стартувала акція «Монетки на життя». Зібрані кошти, а саме, 660.95 грн використали для участі у "МАРАФОНІ ДОБРА" #Благодійного_фонду_Анюта.

Мета марафону — якнайшвидше зібрати кошти для купівлі центрифуги Цитоспин 4 для дитячого онкогематологічного відділення Полтави, яке існує одне на всю область. Вартість обладнання — 15071 євро.

Це важливий і необхідний апарат, адже за допомогою нього лікарі зможуть більш точно встановлювати діагнози онкохворим дітям Полтави і Полтавської області (сьогодні остаточний діагноз підтверджує тільки Київ за результатами аналізів) тощо.

Цю акцію започаткувала Вінницька школа #20 (учасники освітнього процесу на чолі з директором Олегом Слушним), а полтавська школа підхопила ініціативу. Збирали у школі монети номіналом 5 та 25 копійок, здали у Подільському відділенні Приват Банку (начальник Собко Н. В.) та перерахували на рахунок фонду (благодійна допомога від Сорочан В. С.)

Приєднуйтеся! Долучайтеся! Скринька "Монеток на життя" облаштована на рецепції школи.

Крім того, працівники школи передали перші необхідні речі для передчасно народжених дітей, в рамках ще однієї акції "Восьминіжки для поспішайок".

Щоб дізнаватися новини першим — підпишися на нас у ViberTelegramFacebook.